Als Quickmediator heb ik inmiddels tientallen mediations naar tevredenheid van cliënten afgewikkeld. Dat zijn niet alleen zakelijke conflicten, ook zijn er burenruzies en culturen kunnen botsen. Een van de redenen dat mijn bemiddeling succesvol is, is mijn jarenlange ervaringen in de aannemerij in het buitenland. Zo ben ik tijdens mijn werk in Saoedi-Arabië geconfronteerd met diverse geloofsovertuigingen en verschillende levensstijlen.
In Saoedi-Arabië heb ik samengewerkt met diverse nationaliteiten uit Zuidoost-Azië, Arabië, Europa en Amerika. Dat heeft mij geleerd om respectvol om te gaan met de verschillende culturen. En die ervaring heeft zeker bijgedragen aan het slagen van mijn recente bemiddelingen in conflicten waar een van de partijen uit Thailand, Vietnam, Suriname en Turkije kwam.
Daarbij ik heb geleerd dat een goede onderlinge communicatie tussen alle betrokken partijen uiteindelijk het resultaat bepaalt. En als je tijdens een Mediation laat merken dat je respect hebt voor cultuurverschillen krijg je het vertrouwen van beide partijen.
Door oog te hebben voor elkaars standpunten, zonder daarbij het algemeen belang uit het oog te verliezen, kan elk conflict opgelost worden.
Door dit onderlinge respect en vertrouwen ben ik er van overtuigd dat ik ook u kan helpen met het vinden van een oplossing voor uw conflict.