Mediator voor u

 

Quickmediator-logo1 2

 

Niet naar de rechter maar naar een mediator

Kiezen voor een mediator kan u veel tijd, geld en gedoe besparen. In plaats van een slepende juridische procedure met dure advocaten, werk ik als Quickmediator samen met u aan een snelle, bevredigende oplossing. Maar ook als uw zaak al bij de rechter loopt kan ik als mediator ingeschakeld worden. Of het nu gaat om een scheiding of relatiebemiddeling, een arbeidsgeschil of bouwconflict, omgangsregelingen of burenruzies; een gesprekspartner die boven de emoties maakt het probleem snel bespreekbaar.

Mediator

Als Quickmediator ben ik getraind in het begeleiden van onderhandelingen. En als neutrale, onafhankelijke tussenpersoon oordeel ik niet, maar sta ik tussen de partijen. Ik verken de botsende standpunten en argumenten, herstel de onderlinge communicatie en zoek samen met u naar de beste oplossing.

Toekomst

De afspraken die we samen maken komen schriftelijk vast te staan in een overeenkomst. Deze overeenkomst is een juridisch rechtsgeldig document waar beide partijen zich aan te houden hebben. Met mediation is uw conflict de wereld uit en is er weer ruimte voor een optimistische toekomst.

Het intake-gesprek is gratis en vrijblijvend, want elk conflict is uniek en verdient aandacht.

Quickmediatior:  Goedkoper, sneller en prettiger voor alle partijen bij: