Opleiding mediator

Quickmediator-logo-opleiding-mediation

Als gecertificeerde QuickMediator ben ik het aanspreekpunt voor Quickmediator Nederland en begeleid ik ook nieuwe mediators in dit vak.

Mediation zal bij diverse conflicten steeds meer worden toegepast. Of het nu om zakelijke geschillen gaat of om relatieproblemen, de vraag naar kundige conflictbemiddelaars neemt alleen maar toe. En dat komt niet alleen door de overvolle agenda’s en bezuinigingen bij de rechtbanken.

Steeds meer mensen zien in dat conflictoplossing met hulp van een mediator veel doelmatiger, voordeliger en ook vriendelijker is.
Zo is ons kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Een mediator is als onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar de schakel in het herstel van de communicatie tussen strijdende partijen, en dat is een eerste stap op weg naar een bevredigende oplossing.

Opleiding volgen?

Heeft u HBO-werk/denkniveau en levenservaring, helpt u graag mensen en heeft u interesse om als franchisenemer bij Quickmediator aan de slag te gaan? Lees dan de brochure Franchise informatie Quickmediator (pdf).
Of bel mij voor meer informatie over onze opleiding. Ik help u graag op weg.

Er zijn ruime mogelijkheden in Nederland om in uw eigen regio als Quickmediator klanten doeltreffend bij te staan door bemiddeling bij conflicten. Ons netwerk is groot, maar kan altijd nog worden uitgebreid met goede mediators.

Peter van Essen

telefoon: 06 51 12 23 25
mail: peter@quickmediator.nl

Mediator QM-geregistreerd®