Voordelige bemiddeling bij een conflict in de bouw

Een bouwconflict is heel vervelend. Een juridische procedure kan veel geld kosten. Maar dat hoeft niet: Een dergelijke ruzie kan snel en voordelig worden opgelost wanneer u mij inschakelt als mediator.

- u heeft een klacht over uw aannemer
- u heeft een geschil met uw projectontwikkelaar
- u bent niet tevreden over de oplevering van uw huis
- een verbouwing is niet goed uitgevoerd
- uw opdrachtgever wil niet betalen

Ik heb jarenlange ervaring met onderhandelingen in de bouwwereld: met architecten, aannemers, installateurs en met de kopers, opdrachtgevers en eindgebruikers.
Kortom: Ik weet waar u het over heeft.

Mediation

Als gediplomeerde Quickmediator sta ik neutraal tussen de partijen. Met mij als onafhankelijke tussenpersoon gaan we samen op weg naar de oplossing van uw bouwconflict. Door te luisteren naar alle standpunten kan elk conflict opgelost worden. Daarvan ben ik overtuigd.

Tevreden

Als bemiddelaar heb ik inmiddels tientallen mediations naar tevredenheid afgewikkeld. Dat zijn niet alleen zakelijke conflicten en bouwgeschillen maar ook burenruzies of familievetes. Door respect te hebben voor meningsverschillen kom je nader tot elkaar. Daarom weet ik zeker dat ik ook uw conflict kan helpen oplossen.
De afspraken die we samen met uw tegenpartij maken komen formeel op papier te staan, in een rechtsgeldig document. Maar dan zonder dure advocaten. Zo lossen we uw conflict naar tevredenheid op, snel en voordelig.

Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dat werkt wel zo prettig, toch?