Ook voor relatiebemiddeling

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor die de verhouding onder druk kunnen zetten. Dit hoeft zeker niet het einde van een relatie te betekenen. Maar als je door alle emoties de oplossing niet meer ziet, kan relatiebemiddeling door een neutrale mediator uitkomst bieden. Een Quickmediator kan als relatietherapeut jullie gezamenlijke interesses, de relationele problemen en de toekomstverwachtingen in kaart brengen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar oplossingen voor een betere toekomst.

Gesprekken
Relatietherapie door een Quickmediator bestaat uit gezamenlijke gesprekken waarin we de bestaande omgangspatronen en de onderlinge communicatie tegen het licht  houden. Als ervaren Quickmediator ben ik getraind in het bespreekbaar maken van meningsverschillen en in het herstellen van jullie communicatie. Ik bied als tussenpersoon geen kant en klare oplossingen; beide partijen zullen zich moeten inspannen om de relatietherapie te laten slagen. Echter; onze Quick5-methode blijkt daarbij een succesvol instrument.

Verdieping
Deze relatietherapie is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel maar kan ook helpen om een relatie te verdiepen of een ergere ruzie te voorkomen. Want: hoe langer je wacht met het aanpakken van de problemen, hoe moeizamer de relatie wordt.
Ik help u graag met uw partner verder.

Bel of mail voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat ik onze succesvolle aanpak kan toelichten en jullie snel weer samen op weg gaan.

Peter van Essen

telefoon: 06 51 12 23 25
mail: peter@quickmediator.nl

Mediator QM-geregistreerd®