Zo werkt bemiddeling

portret Peter van Essen
Peter van Essen

Ons kennismakingsgesprek kan u een dure, slepende rechtszaak en een hoop frustratie besparen.  Als neutrale tussenpersoon breng ik voor alle partijen een oplossing dichterbij; of het nu gaat om een burenruzie, een arbeidsconflict, een relatieprobleem of een geschil met uw aannemer of projectontwikkelaar.

Indien u dat wenst neem ik contact op met uw tegenpartij om gezamenlijk rond de tafel te gaan zitten. Ik onderzoek waar de pijnpunten zitten en maak elkaars standpunten inzichtelijk. Vervolgens zoeken we samen een oplossing, zodat uw conflict snel de wereld uit is. De onderling gemaakte afspraken komen formeel op papier te staan, in een rechtsgeldig document waar beide partijen zich aan te houden hebben.

Bemiddeling in de praktijk

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Zo kunnen we rustig aftasten wat ik als intermediair voor u kan betekenen. Indien mogelijk spreken we na het gratis bemiddelingsgesprek een vast bedrag af. Dan weten beide partijen vooraf waar ze aan toe zijn. Zo werkt het goed met een Quickmediator.

Hier vindt u een aantal praktijkvoorbeelden van recente, succesvolle bemiddeling, bijvoorbeeld bij een echtscheiding en een bouwconflict. Ook leest u hier meer over het netwerk van Quickmediator, waarmee u zeker bent dat u met een ervaren, ter zake kundige bemiddelaar aan tafel zit.
In dit  filmpje laat ik mijn visie op mediation zien.

Bel of mail mij voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ben u graag van dienst.

Peter van Essen

telefoon: 06 51 12 23 25
mail: peter@quickmediator.nl

Quickmediator-logo1 2

  • bouwgeschillen
  • echtscheiding
  • omgangsregelingen
  • arbeidsconflicten
  • burenruzies