Echtscheiding? Liever mediation dan een dure advocaat

Mediation bij echtscheiding
Peter van Essen, mediator bij echtscheiding

Een echtscheiding is al pijnlijk genoeg. Daar heb je geen dure advocaten of ingewikkelde juridische procedures bij nodig. Mediation is niet alleen goedkoper maar ook een stuk vriendelijker.

Voordelige bemiddeling

Door mij als bemiddelaar in te schakelen, komen we gezamenlijk tot een goede echtscheidingsregeling. Als mediator ben ik een ervaren gesprekspartner die boven de emoties staat. Ik luister naar jullie wensen en standpunten. En hou daarbij in het achterhoofd wat voor jullie beiden een bevredigende oplossing is. Zo maken we ruimte voor een conflictvrije toekomst voor jullie allebei.

Een simpele en vlotte echtscheiding

Ik heb jarenlange ervaring met bemiddelingen, zowel bij priv├ęconflicten als in de bouwwereld. Als ervaren Quickmediator weet ik meningsverschillen bespreekbaar te maken en hoor ik ook wat er niet wordt gezegd. Juist door te luisteren naar elkaars standpunten kan elk conflict naar ieders tevredenheid worden opgelost.
Daarvan ben ik overtuigd.

Geen juridisch gedoe

De afspraken die we samen maken komen schriftelijk vast te staan in een overeenkomst. Dit is een juridisch rechtsgeldig document waar beide partijen zich aan te houden hebben. Geen gedoe met dure advocaten en gerechtelijke procedures dus, maar simpel door gesprekken tot overeenstemming komen. Daar worden we allemaal blij van.

Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, zodat we samen rustig kunnen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Dat werkt wel zo prettig.