Mediation, een vriendelijke manier van relatiebemiddeling

Iedere relatie kent z'n ups en downs en een ruzie op zijn tijd. Maar als je door een relatieprobleem de leuke kanten van je relatie niet meer ziet of zelfs aan scheiden denkt, kan bemiddeling door mij als onafhankelijke mediator heel goed werken.

Objectief
Natuurlijk is het eng om een vreemde in te schakelen. Maar juist het feit dat een mediator onpartijdig is en objectief naar jullie standpunten luistert, maakt dat jullie allebei gehoord worden en een oplossing vaak snel is gevonden. Het is dus juist een voordeel dat ik jullie niet ken want daardoor ben ik neutraal en kan ik jullie nader tot elkaar brengen.

Mensenkennis
Ik heb als mediator geen belangen in jullie conflict, behalve dan het op te lossen. Met mijn ervaring als bemiddelaar hoor ik ook wat er niet wordt gezegd en prik ik snel door jullie ruzie heen. Samen komen we dan tot oplossingen waar jullie allebei beter en blijer van worden.

Contact
Neem contact op voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Ik kom graag naar jullie toe om te horen wat ik kan betekenen in jullie relatiebemiddeling.

Peter van Essen

telefoon: 06 51 12 23 25
mail: peter@quickmediator.nl

Mediator QM-geregistreerd®